Elurikkuse Erakond alustas valimiskampaaniaga

Nüüd kui aktiivne valimisagitatsiooni aeg on läbi ja välireklaamid taas lubatud, alustab Elurikkuse Erakond valimiskampaaniaga.

„Me teame, et valimised on läbi ja oleks võinud varem alustada kuid nii see läks. Lähipäevadel lähevad üles plakatid Artur Talviku ja teiste meie kuulsamate liikmetega. Heh, olgem siinkohal ausad, siiski ainult Talvikuga. Juhatus, ehk Talvik, otsustas, et kogu raha läheb tema enda peale,“ teatas erakond.

Erakond lubas kulutada palju rohkem kui eelmise aasta eelarve ehk 62 eurot. „Sel korral kulutame ikka kõvasti, kindlasti mitusada eurot,“ lisas erakond.

Ega erakonna eesmärk ei olnudki valimised võita, ega Riigikokku pääseda. Ainus päris eesmärk oli ületada Vabaerakonna tulemus. Elurikkuse Erakond loodi Talviku poolt, pärast seda kui ta Vabaerakonna juhtkonnaga tülli pööras. Ja see võit tuli ära. Talviku partei sa suursugused 6880 häält. Vabaerakond aga pidi leppima enam kui tagasihoidliku 6533. häälega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga